Veilig weer naar school week

Vorig jaar startte de ‘Veilig weer naar school week’, een initiatief vanuit Brabant gaat voor NUL verkeersslachtoffers, het Brabants VerkeersveiligheidsLabel en TotallyTraffic. Dit jaar geven we daar een vervolg aan. Er is niet één actieperiode, we vragen na élke schoolvakantie aandacht voor verkeersveiligheid rondom scholen.

De landelijke campagnethema's zoals MONO, BOB en fietsverlichting AAN zijn verwerkt in elke Veilig weer naar school week. De eerste is na de herfstvakantie van 2022. Jullie krijgen voor elke actieperiode n informatie en middelen. Die kun je inzetten om verkeersveiligheid bespreekbaar te maken in de klas en rondom de school onder de aandacht te brengen. De website veiligweernaarschoolweek.nl wordt de plek waar straks alles te vinden is over deze campagne.

Doe mee

Doen jullie ook mee? Tijdens de TT-scholendag ontvingen we al veel enthousiaste reacties van scholen. Hopelijk sluiten jullie allemaal aan. Want samen gaan we voor NUL verkeersslachtoffers in Brabant. Daarbij telt ieder actie en iedere bijdrage! In september informeren we jullie hoe je aan de Veilig weer naar school week-materialen komt die je in de eerste actieperiode na de herfstvakantie kan inzetten.