Veilig weer naar school na de meivakantie

met aandacht voor het thema snelheid

De eerstvolgende Veilig weer naar school week komt dichterbij. Hebben jullie ook aandacht in de eerste week na de meivakantie voor het thema snelheid? Er is weer nieuw campagnemateriaal beschikbaar om mee te doen.

Na de meivakantie starten de scholen op maandag 6 mei weer. Tijdens de aankomende Veilig weer naar school week staat de ‘Hou je aan de snelheidslimiet’-campagne centraal. Dit is een belangrijke campagne, want veel autobestuurders rijden (ongemerkt) te hard. Daardoor vallen er onder onervaren verkeersdeelnemers veel slachtoffers. Tijdens deze landelijke campagneperiode controleert de politie extra. We willen natuurlijk dat onze scholieren veilig van A naar B kunnen. Daarom: kant en klaar, gemakkelijk in te zetten materiaal voor het onderwijs om te gebruiken tijdens de Veilig weer naar school week.

Dank voor jullie hulp

De Veilig weer naar school week is een belangrijke campagne waarmee we onder meer blijven werken aan de ambitie van NUL verkeersslachtoffers in Noord-Brabant. Ieders bijdrage hierin is van belang. Hebben jullie nog feedback of tips? Laat het ons vooral weten via een e-mail naar info@ttbrabant.nl. Want samen maken we deze campagne een succes en alle input daarvoor is zeer welkom. Ook jouw actie telt!