Vanuit de praktijk is thema TT-scholenbijeenkomst

interessant en interactief programma

Heb jij je al aangemeld bij jouw TT-begeleider voor de jaarlijkse TT-scholenbijeenkomst? Die is op woensdag 5 juni 2024 in het provinciehuis in 's-Hertogenbosch. We beginnen rond 13 uur en je gaat naar huis met heel veel inspiratie, vooral 'vanuit de praktijk'.

Elk jaar komen de TT-scholen samen tijdens de scholenbijeenkomst. Aanwezigheid is verplicht om in aanmerking te blijven komen voor de subsidie. Jullie gaven tijdens de schoolbezoeken van Nynke van der Kallen, Lisette de Wildt en Ellen van Lierop aan dat nieuwtjes, actuele thema’s en ervaringen vanuit de praktijk waardevol zijn. Dit omdat jullie die meteen kunnen verwerken in de TT-lessen. Met die wens in ons achterhoofd is het programma nu bijna rond. Met onderdelen waarmee jij jouw eigen kennis en inzichten weer opfrist.

Mooi cadeau

Dat 'vanuit de praktijk' krijgt vorm vanuit onder meer de politie, het onderwijs zelf en bureau HALT. Zo gaven scholen aan dat er onder meer de behoefte is om meer informatie te krijgen over e-bikes en fatbikes in het verkeer. Daarom gaat een verkeersagent daaraan aandacht besteden tijdens de TT-bijeenkomst. Uiteraard is er ook het traditionele fotomoment. En naast kennis en inzicht krijgen alle scholen, als dank voor de inzet, een mooi cadeau meer naar huis. Zodra het volledige programma bekend is, ontvang je het!