Demo-instructie TT 2.0 nu beschikbaar

Neem een kijkje in de TT 2.0-keuken. Probeer de digitale lessen van module 5 alcohol en drugs uit!

Bent u nog geen TT-school en benieuwd hoe TT 2.0 werkt? Of hebt u in 2017 de volledige module 5 alcohol en drugs gratis ontvangen? U hebt met de demo-versie toegang tot de online lessen van module 5 alchol en drugs. Dat kan door rechts bovenin in te loggen met de gebruikersnaam demo en het wachtwoord probeerTTuit2017. Klik hieronder voor een uitgebreide instructie

Achtergrond online lessen

De herziene versie van de TotallyTraffic modulebox is sinds oktober 2014 'op de markt'. De TT-scholen gaven hiervoor zélf voor een belangrijk deel input. Het TT-team heeft een groot deel van hun opmerkingen en verbeterpunten verwerkt in de hernieuwde versie. Op basis van de gebruikerservaringen heeft het TT-team ook in 2015 een verbeterslag doorgevoerd. TT 2.0 is qua inhoud verbeterd. Daarnaast omvat TT 2.0 een complete digitale lesomgeving om de lessen via het digibord/beamer te geven. De online lessen bevatten onder meer (internet)filmpjes om de onderwerpen in te leiden. Elke module heeft een eigen evaluatieformulier.

Interesse in het volledige TT-programma?

Overweegt uw school na het zien van de demo-versie of na het geven van module 5 aan uw leerlingen om een TT-school te worden? Neem hieronder contact op met het TT-team.